PPF

FULL BODY PAINT PROTECTION FILM (PPF)

 - Vanaf 4900 Excl.

(PPF) - FRONT PACK

 - Vanaf 1580 Excl.


EFFECTIEVE BESCHERMING

PPF-film is een duurzame polyurethaanfilm met een dikte van ruim 170 micron. Het is vrijwel onzichtbaar en de buitengewone mechanische sterkte zorgt voor een uitstekende lakbescherming tegen alles wat normaal gesproken de lak zou beschadigen. Het isoleert de carrosserie van de externe omgeving en vormt een beschermende barrière tegen factoren als stenen, vogelpoep, kuilen achtergelaten door gebroken insecten, hars en andere boomsappen, metaalafzettingen en zelfs strooizout in de winter. Als gevolg hiervan beschermt autolaminering effectief tegen krassen, spanen en schaafwonden, waardoor een lange levensduur van de originele verflaag wordt gegarandeerd. Heel vaak blijft er ook een kleine parkeerschade op de film achter – meestal is het voldoende om de beschermende coating op het beschadigde element te vervangen, zonder dat polijsten of lakken nodig is. Bovendien bevatten PPF-films UV-filters die de verfkleur beschermen tegen vervaging en een langdurige glans garanderen die bestand is tegen aanslag.

ZELFREGENERENDE EIGENSCHAPPEN EN EXTRA VOORDELEN

Een van de meest fenomenale kenmerken van PPF-films is hun vermogen om zichzelf te genezen. Dit betekent dat kleine krasjes die bij normaal gebruik van de auto ontstaan, onder invloed van hitte vanzelf ‘genezen’. De zonnestralen, een stroom warm water of lucht, of gewoon een verwarmde garage herstellen het ongerepte uiterlijk van de film.

Wij maken gebruik van kant-en-klare sjablonen om de kans op lakschade te minimaliseren.

Het opmerkelijke voordeel van PPF-folie zijn de hydrofobe eigenschappen. Ze zorgen ervoor dat de auto na elke wasbeurt langer schoon blijft, omdat de beschermende coating ervoor zorgt dat vuil, stof en insecten zich er moeilijk aan kunnen hechten.

PPF-folie is een effectieve manier om de lak van het voertuig te beschermen. Het heeft de vorm van een kleurloze polyurethaanfilm met zelfherstellende eigenschappen. Nadat het op de carrosserie is aangebracht, is het volledig onzichtbaar voor het menselijk oog. 

bescherming garandeert: uitstekende weerstand tegen slijtage, mechanische schade en de werking van verschillende chemische stoffen.

Het is ongetwijfeld de meest effectieve oplossing die momenteel op de markt verkrijgbaar is en garandeert de bescherming en regeneratie van autolak. Dit is mogelijk dankzij de unieke eigenschappen, waaronder het vermogen om zichzelf te regenereren. Wat betekent dit in de praktijk? Kleine krassen en andere mechanische beschadigingen aan de auto genezen onder invloed van hitte, bijvoorbeeld door zonlicht of na het wassen van de auto met warm water.Bij kleine beschadigingen hoeft het niet door een nieuw exemplaar te worden vervangen.

Investeren in PPF-folie is een garantie voor geldbesparing en een mooie uitstraling van het voertuig.

Get Inspired