Reclame Bedrijfswagens

Uw bedrijfswagens zijn een rijdende reclame. Ze zijn een verlengstuk van uw bedrijf en vormen een essentieel onderdeel van uw merkbeleving. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor het ontwerpen en aanbrengen van reclame op uw bedrijfswagens.

Of het nu gaat om subtiele logo’s, opvallende grafische elementen of uitgebreide branding, wij zorgen ervoor dat uw boodschap duidelijk en indrukwekkend overkomt. Met oog voor detail en gebruikmakend van hoogwaardige materialen, creëren we reclame-uitingen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook langdurig meegaan.

Van een enkele wagen tot een volledig wagenpark (Fleet), wij helpen u om uw bedrijf op de kaart te zetten, elke rit weer.

Een autobelettering valt ook perfect te combineren met een custom printed commercial wrap of een color change wrap . Ideaal voor de zaakvoerders die hun wagens in een volledig nieuw jasje willen stoppen of hun belettering nog meer willen laten opvallen.

Om het beste afwerking te kunnen realiseren, werken wij enkel met de beste materialen op de markt, waardoor wij 8-10 jaar garantie kunnen bieden

Prijs op aanvraag…

Demontage oude stickers 60 excl/h

Opmaak ontwerp 65 excl/h

Get Inspired